• دوشنبه ۲۴ اردیبهشت ماه، ۱۳۹۷ - ۱۲:۳۵
  • دسته بندی : اقتصادی
  • کد خبر : 972-4884-5
  • خبرنگار : 101
  • منبع خبر : ----

در آستانه ماه مبارک رمضان؛

طرح تشدید نظارت بر فرآورده‌های دامی خراسان‌جنوبی آغاز شد

مدیرکل دامپزشکی خراسان‌جنوبی از آغاز طرح تشدید نظارت بر مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی استان در آستانه ماه مبارک رمضان خبر داد و گفت: مردم گوشت و فرآورده‌های پروتئینی مورد نیاز خود را از مراکز معتبر تهیه کنند .

به گزارش ایسنا منطقه خراسان جنوبی، به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان، محمد اصغر زاده افزود: این طرح با توجه به افزایش مصرف انواع گوشت سفید، قرمز و دیگر فرآورده های خام دامی در ماه رمضان و به منظور ارتقای ضریب سلامت و امنیت غذایی شهروندان در 2 نوبت صبح عصر اجرا می‌شود .

وی با اشاره به مشارکت 14 تیم ثابت و 15 سیار در طرح نظارت بر عرضه فرآروده‌های خام دامی، اظهارکرد: در این طرح تمامی مراکز تولید، عرضه و توزیع فرآورده های خام دامی، سردخانه ها و رستوران ها به طور مستمر مورد بازرسی بهداشتی کارشناسان دامپزشکی قرار می‌گیرند .

مدیرکل دامپزشکی خراسان‌جنوبی ادامه داد: شهروندان باید برای حفظ سلامت خود محصولات دامی را از مراکز معتبر و تحت نظارت دامپزشکی خریداری کنند .

وی ادامه داد: مردم می توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی از قبیل نگهداری و عرضه غیر بهداشتی فرآورده های خام دامی همچون انواع گوشت سفید و قرمز، تخم مرغ، عسل، دل، جگر و ... با شبکه دامپزشکی شهرستان تماس بگیرند تا در اسرع وقت با فرد خاطی برخورد قانونی شود .

اصغرزاده یادآورشد: سال گذشته در اجرای طرح نظارت بر عرضه فرآورده های خام دامی حدود 7 تن فرآورده غیر بهداشتی توقیف و از چرخه مصرف خارج شد .



انتهای پیام

ارسال خبر به دوستان

* گیرنده(ها):

آدرس ایمیل ها را با علامت کاما از هم جدا نمایید. (حداکثر 3 آدرس پست الکترونیکی گیرنده را وارد نمایید)
متن ارسال:

ارسال نظر

نام و نام خانوادگی:
آدرس سایت شما:
* آدرس پست الکترونیکی:
* متن:
* کد مقابل را وارد نمایید: