• دوشنبه ۲۸ آبان ماه، ۱۳۹۷ - ۱۰:۳۷
  • دسته بندی : اقتصادی
  • کد خبر : 978-2684-5
  • خبرنگار : ----
  • منبع خبر : ----

از ابتدای امسال صورت گرفت؛

تولید بیش از 20 تن گوشت شتر سالم در نهبندان

رئیس شبکه دامپزشکی نهبندان گفت: از ابتدای امسال 125 نفر شتر با نظارت بهداشتی کارشناسان شبکه دامپزشکی نهبندان کشتار و بیش‌ از 20 هزار کیلوگرم گوشت سالم تولید شده است .

محمد راه‌انجام در گفت و گو با ایسنا منطقه خراسان جنوبی، گفت: یکی از وظایف اصلی دامپزشکی نظارت بر مراحل تولید تا عرضه فرآورده خام دامی‌ است، تا گوشت با کیفیت و مناسب به دست مصرف‌کننده برسد .

رئیس شبکه دامپزشکی نهبندان با اشاره به نظارت بازرسین بهداشتی دامپزشکی برکشتار 125 نفر شتر در هشت ماهه نخست امسال در کشتارگاه شهرستان، تصریح کرد: بیش از 20 هزار کیلوگرم گوشت قرمز استحصال شده است.

راه‌انجام ادامه داد: همچنین در این بازرسی‌ها ضمن حذف موضعی برخی لاشه‌ها، تعداد پنج لاشه شتر به وزن 600 کیلوگرم گوشت قرمز به دلیل وجود برخی بیماری‌های انگلی و لاغری دام به صورت کامل حذف و از چرخه مصرف انسانی خارج شد.

وی با اشاره به اینکه گوشت استحصالی در تنها کشتارگاه دام شهرستان نهبندان از آغاز فرآیند کشتار تا مرحله توزیع تحت نظارت کارشناسان دامپزشکی است، افزود: با توجه به قابل انتقال بودن بسیاری از بیماری‌ها از قبیل تب خونریزی دهنده کریمه کنگو، کیست هیداتیک، سل و... ذبح دام در کشتارگاه و نظارت تمام وقت دامپزشکی از اهمیت و حساسیت ویژه‌ای برخوردار است .

رئیس شبکه دامپزشکی نهبندان تاکید کرد: افراد گوشت قرمز مورد نیاز خود را از مراکز مجاز تحت نظر دامپزشکی تهیه کنند و در هنگام خرید به مهر و برچسب دامپزشکی بر روی لاشه که نشان دهنده تاریخ تولید و انقضاء و همچنین جنسیت لاشه است توجه کنند و در صورت مشاهده هرگونه موارد غیربهداشتی مراتب را به شماره تلفن 32622357 شبکه دامپزشکی اطلاع داده تا در اسرع وقت رسیدگی شود.



انتهای پیام

ارسال خبر به دوستان

* گیرنده(ها):

آدرس ایمیل ها را با علامت کاما از هم جدا نمایید. (حداکثر 3 آدرس پست الکترونیکی گیرنده را وارد نمایید)
متن ارسال:

ارسال نظر

نام و نام خانوادگی:
آدرس سایت شما:
* آدرس پست الکترونیکی:
* متن:
* کد مقابل را وارد نمایید: